Protejarea informatiilor pe care ni le furnizati este extrem de importanta pentru noi. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti despre informatiile pe care le colectam, scopul pentru care le colectam, cum le folosim si cu cine le impartasim. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email contact@labutefericite.ro sau la adresa postala Labute Fericite SPA SRL, Strada Smaranda Braescu, Numarul 20L, Sector 1, Bucuresti. Folosim informatii despre dumneavoastra pentru a va putem oferi servicii personalizate mai bune. Protejarea datelor dumneavoastra personale reprezinta una din prioritatile noastre.

 1. De ce colectam datele dumneavoastra?

Folosirea datelor dumneavoastra cu caracter personal ne permite sa imbunatatim serviciile oferite, ne ajuta sa va putem procesa cererile mai rapid si sa gestionam mai bine relatia cu dumneavoastra astfel incat:

 • Sa va oferim informatiile pe care le-ati solicitat;
 • Sa va trimitem informatii relevante legate de produsele si serviciile noastre;
 • Pentru a masura performanta campaniilor noastre publicitare;
 • Pentru a masura performanta serviciilor oferite catre dumneavoastra.

Sub rezerva consimtamantului dumneavoastra prealabil, am putea utiliza, de asemenea, datele dumneavoastra personale pentru a:

 • Trimite anunturi de publicitate personalizata despre oferte, abonamente sau oferte speciale;
 • Realiza sondaje de satisfactie a clientilor.

Datele pe care ni le furnizati ne ajuta sa ne asiguram ca, daca va trimitem o comunicare, acesta este relevanta pentru dumneavoastra.

 1. Ce fel de date cu caracter personal colectam?

Orice informatie pe care o avem in ceea ce va priveste este cel mai probabil furnizata de dumneavoastra – de exemplu ati completat un formular de Contact. Puteti avea acces in orice moment la datele colectate despre dumneavoastra, respectiv:

 • Informatii personale (nume, adresa, email, telefon)
 • Tipul cererii
 • Originea cererii
 1. Cat timp vom stoca datele dumneavoastra

Perioada maxima in care vom stoca datele dumneavoastra este de 5 ani. Dupa expirarea acestei perioade, datele dumneavoastra vor fi sterse in siguranta.

 1. Cui i-am putea da acces la datele tale personale?

Am putea sa dam acess la unele dintre informatiile dumneavoastra personale unora dintre partenerii nostri in scopul de a ne imbunatati serviciile. Noi ne asiguram contractual ca acestia sunt la fel de angajati ca si noi in protejarea datele si informatiilor cu caracter personal.

Furnizam datele dumneavoastra catre companii care ofera servicii in numele nostru. Printre acestea sunt incluse:

 • servicii de hostare website
 • servicii de email
 • marketing
 • sponsorizari tombole
 • concursuri si promotii
 • analiza datelor
 • studii si cercetari privind satisfactia clientilor

Toate aceste companii au obligatii stricte privind protejarea datelor dumneavoastra.

Motive de conformitate si securitate

Ar putea fi necesar sa dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal autoritatilor publice si guvernamentale din motive de securitate nationala, de aplicare a legii sau din alte motive de importanta publica. Atunci cand legea ne va permite, va vom informa inainte de un astfel de transfer. De asemenea, putem divulga informatii personale daca determinam cu buna-credinta ca dezvaluirea este necesara pentru a ne proteja drepturile, pentru a rezolva conflictele juridice, pentru a ne respecta termenii si conditiile, a investiga o frauda sau pentru a ne proteja utilizatorii.

 1. Care sunt drepturile dumneavoastra?

Puteti accesa datele dumneavoastra personale sau puteti cere sa fie sterse sau modificate in orice moment. De asemenea, puteti solicita sa primiti datele dumneavoastra personale intr-un format standard.

Puteti obiecta ca datele dumneavoastra sa fie procesate sau sa solicitati restrictionarea utilizarii acestora.

Pentru a face o cerere sau o plangere, ne puteti contacta la adresa de email contact@labutefericite.ro sau la adresa postala Labute Fericite SPA SRL, Strada Smaranda Braescu, Numarul 20L, Sector 1, Bucuresti.