fbpx

Testimoniale – Daniel Buzdugan

Testimoniale – Daniel Buzdugan

Athos, un superb ciobănesc german, la prima lui băiță și prima întreținere a blăniței. A venit însoțit de cel mai bun prieten al lui, Daniel Buzdugan. Am întors apoi vizita la RadioZU pentru a ne mândri cu Athos prin studiourile radio alături de Daniel Buzdugan. Mulțumim pentru vizită Daniel!

A fost o zi minunata pentru blanosul Athos!

Operatiunea WASH THE DOG a fost indeplinita.

Se spune ca nu este bine sa speli cainele mai mult de doua ori pe an – total fals!

Daca la baie este folosit un sampon profesional, adecvat pentru blana cainelui si tipul acesteia (culoare, lungime, textura) poti spala cainele si saptamanal.

Daca aveti cainele in curte, nu este suficient sa il spalati doar primavara si toamna, pielea lui ar putea avea de suferit. Nu il spalati în niciun caz cu furtunul cu apa rece, il expuneti riscului imbolnavirii de plamani, plus ca jetul de la furtun il sperie, iar baia doar cu apa,fara sampon numai baita nu se numeste.

Puteti incepe ritualul bailor dupa varsta de 4 luni, cand puiul termina schema obligatorie de vaccinuri; este de preferat dupa aceasta varsta sa incepeti vizitele in saloanele de frizerie canina, astfel puiul se va obisnui cu periile, cu uscatorul special si cu salonul iar cand va veni momentul tunsului acesta nu va avea nicio teama.

O blanita sanatoasa pleaca si din interior, astfel incat este foarte important sa fiti atenti si la mancarea pe care le-o oferiti cateilor. Aceasta trebuie sa fie de cea mai buna calitate (din categoria premium).

Mulțumesc @Ana Maria Predica pentru sfaturi si pentru grija! Ne-am simtit ca la Spa:)) Multumim Frizeria Canina Labute Fericite!