fbpx

Povestea noastră

Pentru că în 7 ani ne-am câștigat foarte mulți prieteni, pentru că ne-am diferențiat mereu prin serviciile luxury oferite în Grooming, a sosit timpul să evoluam, astfel încât familia Lăbuțe Fericite are un nou membru premium: Divizia Veterinar – sub același concept de Pet Boutique ce generează emoție. Astfel, începând cu 1 Noiembrie 2022, Lăbuțe Fericite dezvoltă pentru voi conceptul integrat – One stop shop for your pet – furnizând alături de Grooming și Pet Shop servicii premium și în medicina veterinară. Știm că vă doriți tot ce este mai bun pentru prietenul dumneavoastră patruped și de aceea la Lăbuțe Fericite veți găsi tot ce vă doriți, de la zona de Recepție ce include și Farmacia Veterinară, la Sala de Consultații si Laboratorul de analize, ambele fiind dotate cu ultima generație de aparatură medicală, până la Sala de Chirurgie. Nu facem rabat de timp și calitate, dorim să ne asigurăm că fiecare stăpân pleacă mulțumit din cabinetul nostru, astfel încât serviciile noastre să fie la un nivel premium.

Contactati-ne
sau sunati la: 0711.030.440

Misiunea noastră – echilibrul și fericirea familiei prin excelența în sănătatea și frumusețea prietenilor noștri blănoși.

Cabinet Veterinar

Vaccinare

Vaccinare puppy și vaccinare anuală.

Chirurgie

Țesuturi moi și ortopedie. Castrări și Sterilizări.

Ecografie

Ecografii abdominale și Monitorizare gestație.

Analize medicale

Analize medicale efectuate în laboratorul propriu, folosind echipamente de ultima generație.

Pachete de prețuri

stetoscop.png
Consultație Lăbuțe Fericite
Consultație din vârful năsucului până în vârful codiței.

 

Durată: cca 1 oră

De la 150 LEI
analize.png
Examene de Laborator
Analize efectuate în laboratorul propriu:

 

Biochimie

Hematologie

Hormoni

Urină

Parazitologie

De la 50 LEI
ecograf.png
Ecografie

Ecografie abdominală

Monitorizare gestație

De la 100 LEI
Poveste de viata

Nea Vasile a reușit să ne impresioneze astăzi la salon. A sosit cu Gogu, prietenul său devotat, în vârstă de doi ani, alături de echipa KanalD. A lăcrimat de emoție Nea Vasile pe toată perioada cât Ana-Maria l-a spălat și coafat pe cățeluș. Ceea ce este impresionant este faptul ca prietenul lui Nea Vasile este cu vaccinurile la zi, deparazitat, spălat periodic și hrănit ca la carte.

POVESTE DE VIAȚĂ
Daniel Buzdugan

Athos, un superb ciobănesc german, la prima lui băiță și prima întreținere a blăniței. A venit însoțit de cel mai bun prieten al lui, Daniel Buzdugan. Am întors apoi vizita la RadioZU pentru a ne mândri cu Athos prin studiourile radio alături de Daniel Buzdugan. Mulțumim pentru vizită Daniel!

Daniel Buzdugan
Alexandra Ungureanu

Astăzi ne-am făcut timp să ne aranjăm pentru o ședință foto, toate trei fetele. Cele mici au intrat pe mâinile pricepute ale Anei-Maria și am smuls numai aprecieri plimbându-ne mândre prin oraș. Suntem în proces de a dobândi o blăniță îngrijită și cochetă, demnă de un shih tzu.

Alexandra Ungureanu

Ana-Maria Predica