fbpx

Serviciile noastre

Tuns câini și pisici

Specific rasei cățelului: tuns modern, tuns conform standardului rasei, asian style, adaptat fizionomiei fiecărui cățel.

Poveste de viata

Nea Vasile a reușit să ne impresioneze astăzi la salon. A sosit cu Gogu, prietenul său devotat, în vârstă de doi ani, alături de echipa KanalD. A lăcrimat de emoție Nea Vasile pe toată perioada cât Ana-Maria l-a spălat și coafat pe cățeluș. Ceea ce este impresionant este faptul ca prietenul lui Nea Vasile este cu vaccinurile la zi, deparazitat, spălat periodic și hrănit ca la carte.

POVESTE DE VIAȚĂ
Daniel Buzdugan

Athos, un superb ciobănesc german, la prima lui băiță și prima întreținere a blăniței. A venit însoțit de cel mai bun prieten al lui, Daniel Buzdugan. Am întors apoi vizita la RadioZU pentru a ne mândri cu Athos prin studiourile radio alături de Daniel Buzdugan. Mulțumim pentru vizită Daniel!

Daniel Buzdugan
Alexandra Ungureanu

Astăzi ne-am făcut timp să ne aranjăm pentru o ședință foto, toate trei fetele. Cele mici au intrat pe mâinile pricepute ale Anei-Maria și am smuls numai aprecieri plimbându-ne mândre prin oraș. Suntem în proces de a dobândi o blăniță îngrijită și cochetă, demnă de un shih tzu.

Alexandra Ungureanu