fbpx

Frizerie canina Bucuresti

Frizerie canina Bucuresti

Frizerie canina Bucuresti

Frizerie canina Bucuresti, fii sigur că la Luxury Grooming animalul tău de companie va fi tratat cu drag și grijă. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că nevoile animalului dvs. de companie sunt întotdeauna satisfăcute.

Specialitățile salonului Luxury Grooming includ îngrijirea tuturor tipurilor de câini, mici și mari.

Dă-ne ocazia să îți arătăm de ce clientela noastră crește rapid. Faceți o programare astăzi la frizerie canina Bucuresti.

Frizerie canina

Salonul nostru de înfrumusețare canină a luat naștere din iubirea pentru câini, din iubirea pentru samoyed-ul nostru Bella. La noi toți câinii sunt respectați și tratați cu blândețe pentru că-i considerăm prietenii noștri, iar ei simt asta. Groomer-ul salonului nostru este atestat de către Ministerul Muncii, fiind un groomer dedicat job-ului, job făcut din iubire pentru animale, din pasiune, un groomer în continuă perfecționare.

Servicii oferite:

Frizerie canina

Știm că vă doriți tot ce este mai bun pentru prietenul dumneavoastră patruped și de aceea la Lăbuțe Fericite veți găsi tot ce vă doriți, de la tunsori de show la tunsori fashion, nu facem rabat de timp și de calitate, dorim să ne asigurăm că fiecare stăpân pleacă mulțumit din salonul nostru. Pentru noi confortul patrupedului dumneavoastră este pe primul loc, astfel el va reveni cu plăcere în salonul nostru. Vă așteptăm să ne vizitați și vă garantăm că va fi pentru totdeauna!

Viziunea noastră a fost să creăm un salon primitor pentru câinele dvs., astfel încât totul a fost proiectat cu ei în minte.

Aducem o abordare iubitoare și științifică pentru a avea grijă de cainele dvs, așa că nu numai că arată și miroase excelent, dar se simt și uimitor!

Folosind numai produse și instrumente de cea mai înaltă calitate, mergem deasupra și dincolo de limite pentru a ne asigura că  oferim un beneficiu maxim pentru fiecare câine.

Astfel hidratam și protejam eficient pielea și cainelui dvs, avand o vasta experiență cu câini de toate rasele și dimensiunile, inclusiv cei cu anxietate ridicată, așa că puteți fi siguri că cel mai bun prieten este în mâinile noastre capabile.

Și pentru că rămânem la curent cu avansurile de vârf în abilitățile și tehnicile de îngrijire a câinilor, puteți fi confortabil știind că prietenul dvs. primește cel mai bun tratament posibil.

Servicii de frizerie canina

Include periat și pieptanat, curățat ochii și urechile, unghiile tăiate și deodoriserul pentru animale de companie.

Tunsoare
Putem tăia sau tăia părul câinelui dvs. pentru a se potrivi cu haina lor, astfel încât să se așeze natural și să pară nou.

Spalare
Spălăm și condiționăm haina câinelui dvs. pentru a îndepărta murdăria și pielea moartă și pentru a le hidrata corespunzător.

Ajutați-vă câinele prin procesul de vărsare și minimizați părul nedorit din jurul casei.